Կաթնաշոռային կրեմով անչափ համեղ բիսկվիթային տորթ, ստացվում է եթերային ու նրբահամ համեղ տորթ, համից չեք հագենա

Բազմաշերտ սերուցքային ուտեստներ պատրաստելը միշտ չէ, որ դժվար է և ժամանակատար: Եվ այս բաղադրատոմսով պատրաստված կաթնաշոռային կրեմով բիսկվիթային տորթը դրա ուղղակի հաստատումն է: Ահա մի անհեթեթ պարզ, բայց համեղ բաղադրատոմս տնական դեսերտի համար՝ հալվող կրեմով:
Նախ, միայն արտաքին տեսքն արդեն գրավիչ է, իսկ համն ուղղակի ցնցող է:

Ընդամենը 2 նրբահամ շերտ՝ նուրբ կրեմի շերտով, կփոխարինի ցանկացած այլ քաղցրավենիքի։ Հավատացնում ենք՝ պատրաստելով այս կաթնաշոռային տորթը, դուք մեծ հաճույք կստանաք։ Բաղադրիչներ Ցորենի ալյուր — 120 գ Ձու — 4 հատ: Շաքարավազ — 120 գ Վանիլային շաքարավազ — 1 թ.գ Փխրեցուցիչ — 1 ճ.գ Աղ — 1 պտղ. Կաթնաշոռ — 200 գ Շաքարի փոշի — 120 գ Կրեմ — 250 մլ Կակաոյի փոշի — 1 ճ.գ. Պատրաստման եղանակը Ալյուրը խառնել վանիլային շաքարի,

աղի և փխրեցուցիչի հետ։ Առանձին-առանձին հարում ենք ձվերը շաքարավազի հետ, այնուհետև ավելացնում ենք ալյուրը և մանրակրկիտ խառնում։ 20 x 20 սմ չափսի կաղապարի վրա փռել յուղաթուղթ և լցնել խմորը։ Թխել տորթը 30 րոպե 190 աստիճան ջերմաստիճանում։ Բիսկվիթը բաժանել 2 հավասար մասերի։ Կրեմի համար կաթնաշոռը հարել շաքարի փոշիով։ Ապա առանձին հարել 33% յուղայնությամբ կրեմը։ Երկու զանգվածները խառնել իրար։ Առաջին շերտի վրա քսել կրեմի կեսը,

ապա ծածկել երկրորդ շերտով։ Այնուհետև քսել այն մնացած կրեմը: Տորթը 5 ժամով ուղարկեք սառնարան։ Նշված ժամանակից հետո տորթի վրա ցանել կակաոյի փոշի։ Ուստի ավելի լավ է այն թողնել սառնարանում ամբողջ գիշեր։ Տորթերը ներծծման կարիք չունեն, քանի որ դրանք ինքնին փափուկ են, իսկ նուրբ կրեմը պատշաճ կերպով լրացնում է դրանք։ Բայց եթե ցանկանում եք կատարելագործել համը, ապա բիսկվիթը թեթև թրջեք ձեր սիրելի օշարակով։ Բարի ախորժակ