Ինչու ես այս մասին ավելի շուտ չեմ իմացել, բռերով դե ղեր էի խմում, փաստորեն սառեցված լիմոնը կարող է բու ժել ամեն ինչ, անհավանական է

Երբ խոսում ենք վիտամին C-ի մասին, այն պարունակող մթերքներից մեկը, անկասկած, կիտրոնն է։ Օգտագործման բազմաթիվ եղանակներ կան, որոնց մասին մենք ձեզ կպատմենք այս հոդվածում:Սառեցված կիտրոնները լայնորեն առաջարկվում են իմու նային համակարգի բարելավման համար: Նրանք նաև կարգավորում են արյան մեջ խո լես տերինի մակարդակը և կանխում քաղ ցկե ղի բջի ջների ձևավորումը։

Ամրապնդեք ձեր սրտ անո թային առո ղջու թյունը, նվազեցրեք բոր բոքո ւմները, բու ժեք դեպ րեսիան և սթր եսը և մաքրեք ձեր երիկամներն ու լյարդը՝ ձեր առո ղջու թյունը խթանելու համար: Կիտրոնի սառեցումը կարող է բուժել ամեն ինչ: Սկզբունքորեն այս հնարքն օգնում է բարելավել արդեն հայտնի կիտրոնի հատկությունները՝ վերականգնելով նրա առողջարար հատկությունները։ Հետազոտողները տասնամյակներ շարունակ ցույց են տվել, որ կիտրոնը կարող է օգնել նվազեցնել քաղ ցկեղի բջի ջների ձևավորումը, իսկ կեղևը լավագույն տարրն է:

Պատճառը, թե ինչու կիտրոնի այս մասը սովորաբար պարզապես դեն են նետում, դառը համն ու անտեղյակությունն է։ Այս պատճառով կարող եք անել հետևյալը. Կիտրոնները լցնել խնձորի քացախի և սոդայի մեջ՝ լվանալու համար, ապա լվանալ և սառեցնել ամբողջ գիշեր: Առավոտյան դրանք լավ մանրացրեք միջուկով, սերմերով, կեղևով։ Պատրաստ լինելուց հետո սառեցրեք: Դուք կարող եք դրանք ավելացնել ձեր խմիչքներին, ապուրներին, մածունին և այլն: