Կատարյալ, եթերային բիսկվիթ ցանկացած միջուկով: Միշտ ստացվում է և հիանալի ոլորվում է

Կյանքը լի է անակնկալներով։ Եվ մենք պետք է պատրաստ լինենք դրանց։ Բոլորն էլ ունեցել են նման իրավիճակներ, երբ անսպասելիորեն հյուրեր են ժամանում: Որպես տան հյուրընկալ տանտեր՝ պարտավոր ես հյուրին հյուրասիրել ինչ-որ համեղ բանով։ Առաջարկում ենք հիանալի բաղադրատոմս: Այս բաղադրատոմսով պատրաստված բիսկվիթը չստացվելու տարբերակ չունի: Որպես միջուկ կաարելի է օգտագերծել ցանկացած ջեմ։

Ցանկության դեպքում կարող եք կրեմ պատրաստել, այդպես ռուլետն էլ ավելի լավը կդառնա։ Բաղադրիչներ Ձու — 5 հատ Աղ — 1 պտղ Շաքարավազ — 120 գ Ցորենի ալյուր — 90 գ Փխրեցուցիչ — 2 գ Արևածաղկի ձեթ — 50 մլ Կաթ — 50 մլ Ծիրանի մուրաբա, կամ ցանկացած կրեմ՝ ըստ ճաշակի Պատրաստման եղանակը Դեղնուցներն առանձնացնել սպիտակուցներից, ավելացնել մի պտղունց աղ և հարիչով հարել մինչև փրփրի:

Լցնել 50 գ շաքարավազը և շարունակել հարել։ Զանգվածը պետք է կրկնապատկվի։ Խորը ամանի մեջ հարել ձվի սպիտակուցը 1 րոպե։ Մնացած շաքարավազը բաժանել 3 մասի և աստիճանաբար ավելացնել սպիտակուցին՝ շարունակելով հարել մինչև լավ պնդանա։ Ավելացրեք դեղնուցները՝ նրբորեն խառնելով զանգվածը՝ ժամացույցի սլաքի ուղղությամբ։ Ավելացնել մաղած ալյուրն ու փխրեցուցիչը։ Միավորել կաթն ու արևածաղկի ձեթը։ Ձվի խառնուրդից մի քանի ճաշի գդալ ավելացրեք զանգվածին, հարեք,

ապա լցրեք մնացած խմորի վրա և խառնեք մինչև համասեռ զանգված ստացվի։ Խմորը դնել յուղաթղթով պատված թխման տապակի վրա: Տարածել հավասարաչափ և թխել 30 րոպե 170 աստիճան ջերմաստիճանում։ Դեռ տաք թխվածքաբլիթը դրեք մաքուր մագաղաթյա թղթի վրա և հանեք այն, որի վրա թխվել էր։ Մակերեւույթի վրա մի քանի մակերեսային կտրվածքներ արեք, քսեք ջեմ կամ ցանկացած կրեմով և փաթաթեք ռուլետի տեսքով: Երբ սառչի, 1 ժամով դրեք սառնարանում։ Բարի ախորժակ!