Շոկոլադով և բանանով բիսկվիթ

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Ալյուրը, փխրեցուցիչը, սոդան, կակաոն լավ խառնում ենք, ավելացնում շաքարավազը, աղն ու վանիլինը:
    shokoladov-bananov-biskvit
  2. Ձվերը լավ հարում ենք, ավելացնում բուսայուղն ու կաթը և կրկին հարում ենք: Երկու զանգվածները միացնում ենք իրար, ավելացնում խյուսի վերածած բանաններն հալեցրած շոկոլադը և կրկին լավ խառնում ենք:
    shokoladov-bananov-biskvit
  3. Բիսկվիթը լցնում ենք 22 սմ տրամագիծ ունեցող յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե:
    shokoladov-bananov-biskvit
  4. Ահա և վերջ:
    shokoladov-bananov-biskvit
  5. Անչափ համեղ ու օդեղեն բիսկվիթ ստացվեց:
    shokoladov-bananov-biskvit

 

Աղբյուր` Cooks.am