Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակ
- Հավի թևիկները մանր կտորների ենք բաժանում:
- Ամանի մեջ խառնում ենք ձվերը, մանանեխն ու կաթը: Մեկ այլ ամանի մեջ խառնում ենք այուրը, աղը, պղպեղն ու սխտորի փոշին:
Թևիկները թաթախում ենք ալրային զանգվածի մեջ և թափ տալիս:
- Այնուհետև թաթախում ենք ձվային զանգվածի մեջ:
- Եվ վերջում կրկին թաթախում ենք ալրային զանգվածի մեջ:
- Տապակում ենք նախօրոք տաքացրած բուսայուղապատ տապակում, մինչև խրթխրթան կեղևի առաջացումը:
- Վայելում ենք:
Աղբյուր` Cooks.am