Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակ
- Ջեռոցը 220 աստիճան տաքացնում ենք: Ձվերը, կաթը, ալյուրը, շաքարավազը, կակաոն, աղն ու վանիլինը խառնում ենք և հարիչով մոտ 1 րոպե հարում, մինչև դառնա համասեռ փրփրուն զանգված:
- Կարագը թավայի մեջ հալեցնում ենք:
- Լցնում ենք նրբաբլիթի խմորն ու անմիջապես դնում ջեռոցի մեջ:
- Թխում ենք 20 րոպե: Վրան հալեցրած շոկոլադ ենք լցնում ու տաք-տաք մատուցում:
- Ահա և վերջ:
Շոկոլադե նրբաբլիթները հարմար են առավոտյան նախաճաշի կամ երեկոյան թեյի համար: Դե ինչ, մաղթում ենք բարի ախորժակ 🙂