Շոկոլադե-ընկուզային բիսկվիթ

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Ընկույզները բլենդերով մանրացնում ենք, միաձուլում կակաոն, փխրեցուցիչը, ալյուրը և ընկույզները:
    shokolade-@nkuzayin-biskvit
  2. Ձվերը լավ հարում ենք, ավելացնում շաքարավազը, գազավորված ջուրը և կրկին հարում: Չոր բաղադրիչները զգուշությամբ լցնում ենք ձվային զանգվածի մեջ:
    shokolade-@nkuzayin-biskvit-2
  3. Խմորը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 40-45 րոպե:
    shokolade-@nkuzayin-biskvit-3
  4. Շոկոլադը գոլորշու վրա հալեցնում ենք, ավելացնում կարագը, ձիթայուղը և զգուշությամբ խառնում:
    shokolade-@nkuzayin-biskvit-4
  5. Ջնարակը լցնում ենք բիսկվիթի վրա:
    shokolade-@nkuzayin-biskvit-5
  6. Ահա և վերջ:
    shokolade-@nkuzayin-biskvit-6

Աղբյուր՝ Cooks.am