Բանանով տորթ առանց թխելու

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Պատրաստում ենք կրեմը: Թթվասերն ու շաքարավազը լավ հարում ենք:
    bananov-tort
  2. Պատրաստում ենք սուրճն ու հովացնում: 22 սմ տրամագիծ ունեցող ձևամանի մեջ 2-3 ճ/գդ կրեմ ենք լցնում, թխվածքաբլիթները թաթախում ենք սուրճի մեջ և շարում կրեմի վրա:
    bananov-tort
  3. Այնուհետև լցնում ենք կրեմը և շարում կտրատած բանանները:
    bananov-tort
  4. Այս ամենից հետո կրկին շարում ենք սուրճի մեջ թաթախած թծվածքաբլիթները, վրան կրեմ ենք լցնում և տորթը 2-4 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան:
    bananov-tort
  5. Պատրաստի տորթի վրա կակաո և շաքարի փոշի ենք ցանում:
    bananov-tort
  6. Ահա և վերջ:
    bananov-tort

 

Աղբյուր՝ Cooks.sm