4 կիտրոն+4 ձու. Հրաշալի միջոց, որի միջոցով կարող եք ամրապնդել Ձեր իմունիտետը. Ահա, թե ինչպես

Անհրաժեշտ է. + 4 ձու, + 4 կիտրոն, + 200 գ. շաքարավազ, + 40գ. ձիթապտղի յուղ։

Պատրաստման եղանակը։ Երկու կիտրոնի կեղևը, խառնել շաքարավազի հետ: Կիտրոնների հութը քամել, լցնել շաքարավազի մեջ և խառնել: Պատառաքաղով հարել չորս ձուն և ավելացնել հյութի վրա և եփել կես ժամ` միջին ջերմության վրա

և խառնել այնքան մինչև ստացվի խիտ զանգված (երեքից հինգ րոպե): Լցնել բանկայի մեջ և պահել սառնարանում: Կիտրոնի կեղեվը պարունակում է երեք անգամ ավելի շատ բնական վիտամին C, քան կիտրոնը: Այս հակաօքսիդանտը պայքարում է նաև մրսածության դեմ, և միևնույն ժամանակ բարելավում է

մազանոթների վիճակը, որոնք առաջինն են տառապում ջերմաստիճանի անկումից: Տղամարդկանց մոտ վիտամին C- ի ամենօրյա ընդունման նորման 90 մգ է, կանանց համար` 75 մգ: 100 գ կիտրոնը պարունակում է 50 մգ: Բացի այդ, կիտրոնն ակտիվացնում է լյարդը և հանդես է գալիս որպես հակասեպտիկ, այն նաև չեզոքացնում է պաթոգեն բակտերիաները `ցիստիտի հակումով: 2 ձվերը կոլինի ամենօրյա նորմն են (250 մկգ) (այն պաշտպանում է նաև լյարդը):

Կարագի մեջ կա մեծ քանակությամբ վիտամին A, որն ամրացնում է տեսողությունը, պայքարում է մաշկի չորության դեմ, ինչպես նաև կանխում է դրա չորացումը ցրտից: