Սա մայրիկիս փորձված բաղադրատոմսն է, այժմ նա բացարձակապես չունի տեսողության խնդիր

Ի դեպ, այս բաղադրատոմսը ոչ միայն «սր ում» է տեսողությունը, այլեւ, սկզբունքորեն, ամրացնում է օրգանիզմը։
Տեղեկատվական գրատախտակից պատճենելով նրա հրաշալի բաղադրատոմսը նրանց համար, ովքեր ցանկանում են ուժեղացնել իրենց տեսողությունը, այնուհետև նա այն օգտագործել է անընդհատ և մեծ հաջողությամբ:

100 գ հալվեի հյութը, 500 գ մանրացված ընկույզի միջուկը, 300 գ մեղրը և 3-4 կիտրոնի հյութը լավ խառնել և ուտել 1 գդալ օրական 3 անգամ ուտելուց 30 րոպե առաջ, մինչև նկատելի բարելավում նկատվի։ ԿԱՐԵՎՈՐ! Ալոեն պետք է լինի առնվազն 2-3 տարեկան:

Կտրեք ստորին և միջին մեծ տերևները՝ թողնելով բույսի գագաթը անձեռնմխելի, ինչպես նաև 3-4 վերևի տերևները, լվացեք եռացրած ջրով, հեռացրեք փշերը, տերևները մանր կտրատեք, հյութը քամեք հյութաքամիչով։
Ակադեմիկոս Ֆիլատովը խորհուրդ է տվել լվացված տերեւները անմիջապես չկտրել, այլ դնել ափսեի մեջ ու 10-12 օր պահել սառնարանում։ Այս պայմաններում ալոեի բջիջներում առաջանում են «Biogenic stimulators» կոչվող նյութեր, որոնք գրգռում են բջ իջների կեն սագոր ծունեությունը։ Դրանից հետո տերևները նորից լվանում են և անում են այն ամենը, ինչ վերը նկարագրված է:

Եվ վերջինը. խորհուրդ չի տրվում հյութ խմելը կամ տնական «դե ղամիջոցներին» ավելացնել երկար ժամանակ, քանի որ աղի ների լորձաթաղանթը կարող է գրգռվել և կարող է առաջանալ բորբոքում։