Այս էլիքսիրն ունի 2000 տարվա պատմություն, ընդամենը մի քանի ընկույզ և մի փոքր համբերություն, ՍԱ կօգնի ձեզ պահպանել ձեր երիտասարդությունը շատ երկար

Մեզանից ո՞վ չի լսել ընկույզի անգնահատելի օգտակարության մասին։ Դրանք պարունակում են մեծ քանակությամբ ճար պաթթո ւներ, սպ իտակու ցներ և տարբեր վի տամիններ, որոնց կարիքն ունի մեր օր գանիզ մը։ Շատ շրջաններում ավանդույթ կա, ըստ որի, եթե ընտանիքում երեխա է ծնվում, տան բակում ընկուզենի են տնկում:

Դուք կարող եք բազմապատկել ընկույզի մեջ ընկած օգուտները: Տանը ծլեցրեք ընկույզը և արդյունքում կստանաք երիտասարդության և գեղեցկության իսկական էլիքսիր:
Ծլած ընկույզի օգտակար հատկությունները

Ձեր օրգանիզմը կմաքրվի տոք սիններից, կամրապնդվի նյար դային համակարգը, կկարգավորվի իմու նային համակարգի աշխատանքը։ Ամբողջ գաղտնիքն այն է, որ ցանկացած սերմերի մեջ (հացահատիկային, հատիկեղեն և այլն) շատ օգտակար նյութեր հանգստանում են։ Մեզ պետք է խոնավություն, որպեսզի դրանք աշխատեն: Այս դեպքում հատուկ ֆերմենտները, որոնք պարունակվում են ընկույզի մեջ, կսկսեն տրոհվել շա քարների և այլ պարզ նյութերի։ Ահա թե ինչու մենք երբեմն ընկույզի մեջ քաղցր հետհամ ենք զգում:
Այս ոչ բարդ մեթոդի շնորհիվ ընկույզի միջուկում պարունակվող օգտակար նյութերն ավելի հեշտությամբ են ներծծվում մեր օր գան իզմի կողմից։

Ինչպես ծլեցնել
1. Պատրաստեք 0,5 կգ չմաքրած ընկույզ և վրան լցրեք մաքուր սառը ջուր։ Ընկույզով տարան դրեք պատուհանագոգին և մոռացեք դրանց մասին 2 շաբաթ։ Ցանկալի է ջուրը փոխել երկու օրը մեկ։

2. 2 շաբաթից մեր ընկույզ երիտասարդական էլիքսիրը պատրաստ կլինի։ Ամեն օր անհրաժեշտ է ուտել 3 ընկույզ՝ առավոտյան և երեկոյան։ Նման չափաբաժինը բավական է մոտ մեկ շաբաթ։ Սակայն սա ունի իր հակացուցումները՝ ծլած ընկույզը խորհուրդ չի տրվում ենթա ստամոք սային գե ղձի հի վանդո ւթյուններ ունեցողներին։