Երբ տանը լավաշ է ավելանում, երեխաներս ստիպում են այս համովությունից սարքեմ, անչափ համեղ է ստացվում

Շատ արագ եւ պարզ բաղադրատոմս, տան կամ ցանկացած առիթի համար … Կաթնաշոռով եւ պանրով լավաշի հիանալի գաղափար: Խրթխրթան եւ աներեւակայելի համեղ միջուկ: Դուք պարզապես կզարմանաք, թե որքան համեղ եւ պարզ է: Բաղադրությունը 7 հատի համար (լավաշ, 15 × 25 սմ կտրտված չափսի) Լավաշ բարակ, Կաթնաշոռ — 200 գր ,, պանիր — 200 գր Ձու 2 հատ, Սամիթ կանաչի — 2 ճաշի գդալ թակած (կամ ըստ ցանկության), Աղը կախված է պանիրից, համտեսել, եթե աղի պանիր է, ապա պետք չէ, Բուսական յուղ — 50 գր։

Պատրաստման եղանակը ՝ Կաթնաշոռը և քերիչով անցկացված պանիրը լցնում ենք տարայի մեջ, ավելացնում կանաչին և ձուն։ Լավ խառնում ենք։ Կտրտված լավաշի վրա քսում ենք մեր խառնուրդը և փաթաթում։ Տապակում ենք բուսական յուղի մեջ մի քանի րոպե և հանում ենք։ Պատրաստ է։ Կարելի է եփել նաև ջեռոցում `200 աստիճան 10-15 րոպե։ Ահա և այսքանը սիրելիներս։

Եթե ​​ձեզ համար հետաքրքիր էր այս համեղության բաղադրատոմսը, ապա անպայման կիսվեք այս նյութով ձեր ընկերների եւ հարազատների հետ սոցիալական ցանցերում, եւ անպայման գրեք մեկնաբանություններում ձեր կարծիքն այս բաղադրատոմսի մասին. Ինչպես նաեւ հետեւեք մեր էջին, քանի որ մենք դեռ շատ ու շատ հետաքրքիր նյութեր ենք պատրաստելու ձեզ համար, ինչպես նաեւ օգտակար տեղեկատվություն, խորհուրդներ եւ լայֆ հաքեր, որոնք վստահաբար կհեշտացնեն ձեր կյանքը.