Ընդամենը խառնեք սոդան ու մեղրը և օգտագործեք օրական 3 թեյի գդալ. 30 օր անց կտեսնեք, թե ինչ է կատարվում ձեր օրգանիզմի հետ

Այս բաղադրատոմսը արժի փակցնել ձեր պատին, որ չմոռանաք: Այն փրկել է հարյուրավոր կյանքեր:

Բնական մեղրը օժտված է հզոր հակաբակտերիալ հատկություններով, որոնք գերազանց պայքարում են ինֆեկցիոն հիվանդությունների դեմ:

Երբ դուք  խառնում եք սոդան և մեղրը, դուք ստանում եք մի կոմբինացիա, որը ստեղծում է ձեր օրգանիզմում ալկալային միջավայր, հետևաբար քաղցծեղային բջիջները այս դեպքում չեն կարող զարգանալ:

Քաղցկեղային բջիջները զարգանում են, երբ ձեր օրգանիզմի միջավայրը բավականաչափ թթվային է և դուք շատ եք օգտագործում ռաֆինացված շաքար, որով էլ այդ բջիջները սնվում են:

Այս խառնուրդը կկարգավորի рН մակարդակը, որպեսզի պահի այն ալկալային միջավայրում և կանգնեցնի քաղցկեղային բջիջների աճը:

Ահա ինչպես է պետք այս 2 բաղադրիչները համակցել, որպեսզի վերացնեք քաղցկեղային բջիջները:

Բաղադրիչները

  • Կերակրի սոդա— 1 թ/գ
  • Մեղր — 1 ճ/գ
  • Այսինքն՝ սոդան և մեղրը պետք է լինեն 1:3 հարաբերակցությամբ:

Պատրաստումը

  • Որպեսզի միանգամից շատ պատրաստեք այս միջոցից, դուք կարող եք խառնել 4 թ/գ  կերակրի սոդային 4 ճ/գ մեղր:
  • Հասցրեք խառնուրդը եռման աստիճանի՝ եփելով 5-10 րոպե թույլ կրակի վրա:

Ընդունումը

  1. Ընդունեք 1թ/գ այս խառնուրդից՝ օրական 1-3 անգամ:
  2. Ընդունեք այն 2 ամիս շարունակ:
  3. Ցանկալի է ընդունել այս միջոցը սնվելուց առաջ:

Բացի այդ, որպեսզի արդյունքն ավելի լավ լինի, անհրաժեշտ է փոխել սննդակարգը: Բացառեք վերամշակված և ռաֆինացված սնունդը, որը կարող է բարձրացնել ձեր օրգանիզմի թթվայնությունը և մեծացնել քաղցկեղային բջիջների զարգացման վտանգը:

Աղբյուր