Ինչպես 4 նարնջից 9 լիտր հյութ ստանալ. ինչպես սրա մասին առաջ ես չգիտեի

Եթե պատրաստվում եք հյուրեր ընդունել և ձեզ անհրաժեշտ է մեծ քանակության ըմպելիք, ապա այս բաղադրատոմսը դուք ճիշտ կանեք՝ մտապահեք: Այսքան հյութը կբավականացնի և դուր կգա բոլորին: Այն սիրում են նաև փոքրիկները:

Կարող եք պատրաստել և դնել սառնարանում ու վայելել մի քանի օր:

Բաղադրիչները և պատրաստման եղանակը

4 նարինջները լավ լվանալ, վրան եռման ջուր լցնել, չորացնել, դնել սառցախցիկում 2 ժամ կամ, ավելի լավ է, ամբողջ գիշեր:

Կտրտել ոչ մեծ կտորներով և անցկացնել մսաղացով: Եռացնել 3 լիտր ջուր, ապա սառեցնել և ստացված զանգվածը լցնել այդ ջրի մեջ: Թողնել, որ թրմվի մոտ 10 րոպե:

Քամել քամիչով կամ 5 շերտ ծալած թանզիֆով:

Ստացված հյութին ավելացնել ևս 6 լիտր ջուր, 1 կգ շաքարավազ, 30 գր կիտրոնաթթու, ամբողջը խառնել և թողնել թրմվի մոտ մեկ ժամ:

Արդյունքում կստանաք 9 լիտր նարնջի անչափ համեղ հյութ: Իսկ մնացորդով կարող եք պատրաստել մուրաբա՝ ավելացնելով ըստ ճաշակի շաքարավազ և մի փոքր կիտրոնաթթու: Եփեք միկրոալիքային վառարանում՝ կափարիչը փակ, 3 անգամ 5 րոպեով դնելով և հանելով: Ամեն անգամ հանելիս անպայման խառնեք:

Բարի ախորժակ:

Աղբյուր