Սովորում ենք պատրաստել համեղ ու հայելանման ջնարակ՝ տորթերին յուրահատուկ համ ու գեղեցիկ տեսք հաղորդելու համար

Բաղադրությունը

եփած խտացրած կաթ — 200 գր
կակաո — 1 ճ/գ
շաքարավազ — 6 ճ/գ
ջուր — 50 մլ
կարագ — 100 գր

Պատրաստման եղանակ

Խտացրած կաթը, շաքարավազն ու կարագը մարմանդ կրակին տաքացնում ենք: Այս ընթացքում կակաոն լցնում ենք ջրի մեջ և լավ խառնում:
Կակաոյով զանգվածը լցնում ենք խտացրած կաթով զանգվածի մեջ և անընդհատ խառնելով եռացնում:
xtacrac-katov-jnarak

Ահա և վերջ:
xtacrac-katov-jnarak

Այս անգամ ստացանք ևս մեկ շատ համեղ ջնարակ։

Աղբյուր