Գրիպը սպանող միջոց. պարզապես վերցնում ենք կտորը, այն դնում եք աղի լուծույթի մեջ և վերջ

Չի կարելի շատ աղ օգտագործել. դա գիտեն բոլորը։ Շատ աղի ուտելիքները չարաշահելը բացասական ազդեցություն է ունենում օրգանիզմի վրա և ջրազրկում է առաջացնում։ Սակայն դա չի նշանակում, որ աղը չի կարելի օգտագործել որպես բուժիչ միջոց։

Աղի լուծույթը կարող է անցկացնել վարակները։ Բացի այդ՝ դրանով կարելի է բերանի և կոկորդի ողողումներ անել. սակայն էլ ի՞նչ է կարելի անել աղի լուծույթվ։

Այս բաղադրատոմսն օգտագործվել է դեռ Երկրորդ համաշխարհային պատերազմի տարիներին՝ զինվորիների վերքերը մշակելու և ջերմութունն իջեցնելու համար։ Այդ ամեն հնարավոր է նրա շնարհիվ, որ աղի լուծույթը ներծծում է պաթոգեն հարուցիչներով հագեցված հեղուկները և հեռացնում է բոլոր այն վնասակար բաները, որոնք կան օրգանիզմում։

Ինչպե՞ս ճիշտ օգտագործել աղի լուծույթը: Լուծույթում աղի պարունակությունը չպետք է գերազանցի 10%-ը։ Ավելի լավ է դրա պարունակությունը ավելի պակաս լինի, քանի որ թույլատրելիից ավելի աղի լուծույթը կարող է վնասել հյուսվածքները։

  • Այն կտորը, որի օգնությամբ կիրառում եք այս մեթոդը, պետք է «շնչող» լինի։ Եթե բարակ գործվածքներ եք օգտագործում, ապա այն 4 անգամ ծալեք, իսկ եթե հաստ է, ապա 2 անգամը բավական է։
  • Հիշեք, որ աղի լուծույթի մեջ թաթախված կտորի ազդեցությունը սահմանափակվում է դրա կիրառման մակերեսով։
  • Աղի լուծույթով բուժումը կարող է ավելի երկարատև լինել. վերջնական արդյունքի հասնելու համար կարող է պահանջվել մինչև 1 շաբաթ։

Ինչպե՞ս օգտագործել աղի լուծույթը կոնկրետ հիվանդությունների դեպքում

Եթե թեթև մրսածություն և գլխացավեր ունեք, ապա աղի լուծույթի մեջ թաթախված կտոր դրեք ճակատին ու ծոծրակին։ Եթե ամեն ինչ ճիշտ անեք, մրսածության ախտանիշները պետք է անցնեն 1-1.5 ժամվա ընթացքում։

Եթե ավելի լուրջ մրսածություն և գրիպ ունեք, ապա պետք է նույն բանը կատարեք, սակայն ևս երկու կտոր դնեք մեջքին (2 խոնավ կտոր, որոնց վրայից պետք է 2 չոր կտոր դնել)։ Կտորները պետք է մնան ամբողջ գիշերվա ընթացքում, իսկ ողջ գործընթացը պետք է կրկնել 3-5 անգամ՝ առավելագույն արդյունքի հասնելու համար։

Աղբյուր