Այս կրեմը շատ հարմար է թխվածքների, տորթերի, էկլերների, կրեմով լցոնած զանազան անուշեղենների համար:
Միակ բանը, որ պետք է նկատի ունենալ, դա այն է, որ կրեմն անմիջապես պատրաստելուց հետո թվում է ոչ այնքան պինդ: Դրա համար, եթե նախատեսել եք որևէ բան թխել, ապա կրեմը պատրաստեք նախապես և դրեք սառնարան: 1 ժամ անց այն կաող եք օգտագործել:
Սառնարանում այն կկայունանա, և կստանաք հիանալի համով նուրբ կրեմ:
Բաղադրիչները
Ձու- 2 հատ
Շաքարավազ — 130-150 գ
Վանիլ — 1 տուփ
Ալյուր — 2 ճ/գ
Թթվասեր — 350 գ
Պատրաստումը
Կաթսայի մեջ հարեք 2 ձու, ավելացրեք 130-150 գ շաքարավազ, վանիլ և մաղելով լցրեք 2 ճ/գ ալյուր:
Այնուհետև ավելացրեք 350 գ 20-30%-անոց յուղայնության թթվասեր և հարեք:
Վերջ, ձեր կրեմը պատրաստ է: Մնում է միայն չկորցնել բաղադրատոմսը: