Նուտելա՝ տան պայմաններում. պատրաստում ենք երեխաների ու մեծերի ամենասիրելի շոկոլադը

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակը

նուտելլա 3

Շաքարավազը, ալյուրն ու կակաոյի փոշին խառնում ենք։
նուտելլա 4
Ավելացնում ենք 50-70 մլ կաթն ու խառնում ենք։ Այնուհետև ավելացնում ենք մնացած կաթն ու կրկին խառնում։
նուտելլա 5
Ստացված զանգվածը լցնում ենք կաթսայի մեջ, դնում թույլ կրակի վրա ու հասցնում ենք եռման աստիճանի։
նուտելլա 6
Ընկույզը լավ մանրացնում ենք։
նուտելլա 7
Երբ սկսում է եռալ, զանգվածը հանում ենք կրակի վրայից։ Պետք է ստացվի պինդ զանգված։
նուտելլա 8
Լցնում ենք ընկույզն ու կարագը և լավ խառնում ենք, որպեսզի կարագը հալչի, ու ստացվի միասեռ զանգված։
նուտելլա 9
Նուտելան պատրաստ է։ Թողնում ենք, որ սառչի, ապա վայելում ենք։
նուտելլա 11

Հիանալի նախաճաշ՝ երեխաների և մեծերի համար:

Աղբյուր