Բաղադրիչներ
- բրոկոլի — ըստ ճաշակի (սառեցրած)
- գազար — 1 հատ (սառեցրած)
- եգիպտացորեն պահածոյացված — 0,5 բանկա
- ոլոռ — 0,5 բանկա (սառեցրած)
- սոխ — 0.5 գլուխ
- աղ — ըստ ճաշակի
- սխտոր — 2 պճեղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը տապակում ենք մինչև կարմրելը:
Ավելացնում ենք սառեցրած բանջարեղեններն ու մի պճեղ սխտորը: Մի քիչ ջուր ենք լցնում, աղ ավելացնում և շոգեխաշում այնքան, մինչև բանջարեղենը եփվի: Այնուհետև ավելացնում ենք խաշած բրինձը և սխտորի մյուս պճեղը ու բոլորը միասին շոգեխաշում 2-3 րոպե:
Պատրաստ է:
Վայելում ենք:
Իսկ այժմ բանջարեղենով բրինձ վայելելու ժամանակն է: