Սովորում ենք պատրաստել համեղ ու հայելանման ջնարակ՝ տորթերին յուրահատուկ համ ու գեղեցիկ տեսք հաղորդելու համար

Բաղադրությունը` եփած խտացրած կաթ — 200 գր,  կակաո — 1 ճ/գ,  շաքարավազ — 6 ճ/գ,  ջուր — 50 մլ,  կարագ — 100 գր

Պատրաստման եղանակ

  1. Խտացրած կաթը, շաքարավազն ու կարագը մարմանդ կրակին տաքացնում ենք: Այս ընթացքում կակաոն լցնում ենք ջրի մեջ և լավ խառնում:
    Կակաոյով զանգվածը լցնում ենք խտացրած կաթով զանգվածի մեջ և անընդհատ խառնելով եռացնում:
  2. Ահա և վերջ:
    xtacrac-katov-jnarak

Այս անգամ ստացանք ևս մեկ շատ համեղ ջնարակ։

Աղբյուր