Կինը խմորը գրտնակեց ու մանր կտրատեց. այս հնարքի մասին պետք է իմանա յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի

Լավ խոհարարի գլխավոր հատկանիշներից մեկը հանպատրաստից մի բան հորինելու շնորհքն է։ Այս կինը կարևոր խորհրդակցության  էր շտապում, բայց նա պիտի որևէ համեղ բան թխեր ընտանիքի անդամների համար։ Բնականաբար, ժամանակի պակասը նրան փակուղի էր մտցրել, և նա մտահղացավ դասական խնձորակարկանդակի թխման միանգամայն նոր եղանակ։

Ընդամենը մի քանի բաղադրամասերի օգնությամբ նա հիանալի բաղադրատոմս ստեղծեց, որը միանշանակ ձեզ կհիացնի։

Թվում էր՝ սովորական խնձորակարկանդակ է, բայց այս անգամ թխելու համար նրա տրամադրության տակ ընդամենը 25-30 րոպե կա։ Ի՞նչ պիտի անի այդ կինը։ Նա խմորի մի շերտ բացեց սեղանին ու սկսեց խմորը մանրացնել պիցցայի դանակով։

Ամենահետաքրքիրն  այն է, որ այս բաղադրատոմսում հստակ  շրջանակներ չկան։ Կտորներն ամեն չափսի կարող են լինել։

Կինը հոգաց, որ խմորը չկպչի։ Վերջում ¼ բաժակ շաքարավազ, 1 թեյի գդալ դարչին և ¼ թեյի գդալ մշկընկույզ ավելացրեց։ 15-20 րոպեում խնձորակարկանդակը լրիվ թխվեց։

Անպայման դիտեք տեսանյութը՝ ամբողջական հրահանգներին ծանոթանալու համար։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Bestinfo.Am