Ընդամենը 2 թեյի գդալ այս օշարակից և դուք կմոռանաք գաստրիտի, խոցի, փորկապության, երիկամի քարերի մասին և ոչ միայն

Այս 3 բաղադրիչները, ինչպես առանձին օգտագործման, այնպես էլ միասին օգտագործման ժամանակ, համարվում են մեր բազմաթիվ առողջական խնդիրների լուծումները։

Ալոեն (հալվեն)  և մեղրը ունեն զարմանալի բնական հատկություններ, իսկ կիտրոնը՝ համարվում է ամենաուժեղ հակաօքսիդանտը և մաքրում մեր օրգանիզմը։

Ալոե վերան համարվում է ամենաօգտակար բույսը մեր առողջության համար, քանի որ օգնում է պայքարել մի շարք հիվանդությունների դեմ և ուժեղացնում է մեղրի օգտակարությունը։

Այս զարմանահրաշ խառնուրդը արդյունավետ է առողջական այնպիսի խնդիրների դեմ, ինչպիսիք են՝

  • Կոլիտը,
  • Գաստրիտ,
  • Նվազեցնում է չարորակ ուռուցքների աճը,
  • Արթրիտ,
  • Նվազեցնում է բորբոքումները, հատկապես ստամոքի բորբոքում,
  • Կայունացնում է արյան մեջ շաքարի, խոլեստերինի և զարկերակային ճնշման մակարդակները,
  • Օգնում է հանգստացնել մեր մարմինը,
  • Կանխում է երիկամների քարերի առաջացումը,
  • Օգնում է արագացնել մաշկային վնասվածքների վերականգնումը,
  • Վերականգնում է մարմնի բջիջները,
  • Խթանում է աղիքների շարժմանը։

Այս օգտակար հատկությունները փորձելու համար, ձեզ անհրաժեշտ է հետևյալը։

Բաղադրիչներ՝

  • 250 մլ․  մաքուր մեղր,
  • 2 ալոե վերայի տերևներ,
  • 2 կանաչ կիտրոններ։

Պատրաստման եղանակը՝

Պետք է հեռացնել ալոե վերայի կեղևը, որպեսզի մնա միայն գելը, դրեք այն բլենդերի մեջ, 2 կիտրոնների և մեղրի հետ ու մանրացրեք։ Դրանից հետո լցրեք խառնուրդը ապակե տարայի մեջ։

Պահպանել խառնուրդը անհրաժեշտ է սառնարանում։

Կիրառումը․

Կերեք մեկ թեյի գդալ առավոտյան դատարկ ստամոքսին և կեսօրին սնվելուց հետո, մեկ շաբաթվա ընթացքում։ Դրանից հետո մեկ շաբաթվա ընթացքում կերեք առավոտյան դատարկ ստամքոսին, իսկ 3- րդ շաբաթը թողեք, որպեսզի ձեր օրգանիզմը հանգստանա։ Այդ ամենի հետո, անհրաժեշտության դեպքում կրկնել կուրսը։

Այս օշարակն այնքան էլ հաճելի չէ, այնպես որ, եթե դուք տհաճությամբ եք ուտելու այն իր մաքուր ձևով, ապա ավելի լավ է լուծեք այն մի բաժակ ջրի կամ հյութի մեջ:

Պահպանեք ապակե տարայի մեջ սառնարանում։ Պահպանման ժամկետը՝ 1 ամիս։

Օգտագործումից առաջ խորհրդակցեք բժշկի հետ։