Այժմ տոլմա պատրաստելն անհամեմատ հեշտ կդառնա ձեզ համար. ահա, թե ինչպես

Մեզնից շատերն են սիրում տոլմա, սակայն ժամանակ չեն ունենում այն պատրաստելու համար: Որպեսզի շատ ժամանակ չծախսեք այն պատրաստելիս, օգտվեք այս խորամանկ հնարքից:  Նախկինում հարկավոր է խաշել կաղամբի գլուխը, ապա սպասել, որ այն սառչի, իսկ այժմ ամեն ինչ մի փոքր այլ է: Շնորհակալություն նրան, ով մտածել է սրա մասին:

Նախ ընտրեք ճիշտ կաղամբ: Այն պետք է լինի տափակ ու թեթև, որպեսզի տերևները լինեն մեծ և բարակ:

Լվացեք կաղամբի գլուխը, հանեք մի քանի տերև վրայից, հեռացրեք կաղամբակոթը և տեղադրեք այն միկրոալիքային վառարանի մեջ:  Եթե այն 1,5–2 կգ է,  ապա հարկավոր է դնել 900 Վտ ռեժիմի վրա՝ թողնելով մոտավորապես 12 րոպե:

Ժամանակն ավարտվելուց հետո հանեք կաղամբը և պարզապես սեղմեք՝ ստուգելու համար փափկությունը: Այնուհետև կաղամբը դրեք սառը ջրի տակ և զգուշությամբ առանձնացրեք տերևները:

Այժմ կարելի է պատրաստել տոլմա ավելի հաճախ: Կիսվեք այս հետաքրքրիր և օգտակար տեղեկատվությամբ ձեր ընկերների հետ:

 

 

 

Աղբյուր