Խորովածի սոուսով մատներ

Bestinfo.Am-ը ներկայացնում է`

 

 

Միսը.

Խոզի մատներ շատերն են սիրում, բայց դրանք իդեալական պատրաստել ոչ բոլորին է հաջողվում:Մեր բաղադրատոմսով մատներ պատրաստելը շատ պարզ է՝ հերիք է միայն միսը համեմել և եփել:Այդ ընթացքում Դուք կարող եք այլ գործերով զբաղվել: Համը՝ ֆանտաստիկ է…

Բուրավետ  միսը դեռ ջեռոցում բոլորին ստիպում է սովածանալ: Ինչ պատմել. թորձեք ինքներդ:

Բաղադրիչները

Խոզի մատներ         -500գ

աղ                              -ըստ ցանկության

Չիլի պղպեղ                 — ըստ ցանկության

Սխտորի փոշի              — ըստ ցանկության

Հոտավետ պղպեղ         — ըստ ցանկության

Էստրագոն                  — ըստ ցանկության

Ծիտրոն                      — ըստ ցանկության

Կետչուպ                     -120մլ

Կարմիր գինու քացախ- 1 ճաշի գդալ

Շականակագույն ծաքար -1 ճաշի գդալ

 

Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ  մատները, կտրել  անպետք յուղերը և չորացնե:

2. Համեմունքները խառնել, և դրանցով լավ համեմել միսը: Մատները պետք է ամբողջությամբ պատված լինեն համեմունքներով:

3. Պատրաստվածը փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ (եփելու ընթացքում հյութը չպետք է թափվի) և եփել 180 աստիճան տաքացված գազօջախում՝ 2 ժամ:

4. Միսը գազօջախից հանելուց 10 րոպե առաջ պտրաստել խորովածի սոուսը՝ խառնելով կետչուպը, սոուսը և շաքարը:

5. Հանել միսը, բացել փայլաթիթեղը և պատրաստված սոուսը քսել մսին, որց հետո եփել 5 րոպե գրիլի ռեժիմով:

 

6. Նորից հանեք և նույնը կատարեք մսի հակառակ կողմի հետ: 5 րոպեից կարող եք մատուցել:

Պատրաստի մատները ավելի լավ կլինի մատուցել խորոված կարտոֆիլով, բայց կարող եք նաև որպես գարնիր օգտագործել կարտոֆիլի պյուր, մակարոն և այլն: Վայելեք այս համեղ կերակուրը և պատմեք Ձեր ընկերներին այս բաղադրատոմսի մասին:

 

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Bestinfo.Am