Bestinfo.Am-ը ներկայացնում է`
Միսը.
Խոզի մատներ շատերն են սիրում, բայց դրանք իդեալական պատրաստել ոչ բոլորին է հաջողվում:Մեր բաղադրատոմսով մատներ պատրաստելը շատ պարզ է՝ հերիք է միայն միսը համեմել և եփել:Այդ ընթացքում Դուք կարող եք այլ գործերով զբաղվել: Համը՝ ֆանտաստիկ է…
Բուրավետ միսը դեռ ջեռոցում բոլորին ստիպում է սովածանալ: Ինչ պատմել. թորձեք ինքներդ:
Բաղադրիչները
Խոզի մատներ -500գ
աղ -ըստ ցանկության
Չիլի պղպեղ — ըստ ցանկության
Սխտորի փոշի — ըստ ցանկության
Հոտավետ պղպեղ — ըստ ցանկության
Էստրագոն — ըստ ցանկության
Ծիտրոն — ըստ ցանկության
Կետչուպ -120մլ
Կարմիր գինու քացախ- 1 ճաշի գդալ
Շականակագույն ծաքար -1 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը
- Լվանալ մատները, կտրել անպետք յուղերը և չորացնե:
2. Համեմունքները խառնել, և դրանցով լավ համեմել միսը: Մատները պետք է ամբողջությամբ պատված լինեն համեմունքներով:
3. Պատրաստվածը փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ (եփելու ընթացքում հյութը չպետք է թափվի) և եփել 180 աստիճան տաքացված գազօջախում՝ 2 ժամ:
4. Միսը գազօջախից հանելուց 10 րոպե առաջ պտրաստել խորովածի սոուսը՝ խառնելով կետչուպը, սոուսը և շաքարը:
5. Հանել միսը, բացել փայլաթիթեղը և պատրաստված սոուսը քսել մսին, որց հետո եփել 5 րոպե գրիլի ռեժիմով:
6. Նորից հանեք և նույնը կատարեք մսի հակառակ կողմի հետ: 5 րոպեից կարող եք մատուցել:
Պատրաստի մատները ավելի լավ կլինի մատուցել խորոված կարտոֆիլով, բայց կարող եք նաև որպես գարնիր օգտագործել կարտոֆիլի պյուր, մակարոն և այլն: Վայելեք այս համեղ կերակուրը և պատմեք Ձեր ընկերներին այս բաղադրատոմսի մասին:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Bestinfo.Am-ը