Bestinfo.Am-ը ներկայացնում է`
Եթե ձեզ հարցնեին, թե առանց որ մթերքի չեք պատկերացնում ուտեստների մեծամասնությունը, ապա հավանականությունը մեծ է, որ դուք կպատասխանեք, որ դա կարտոֆիլն է: Խոսելով կարտոֆիլի մասին, մենք պատկերացնում ենք նաև օսլան:
Այսօր այդ անհամ փոշին շատ է օգտագործվում: Նշվում է, որ կարտոֆիլային փոշին բավականին օգտակար է մարսողական օրգանների համար: Այն օգտագործվում է նաև կոսմետիկայի մեջ:
Հոգ է տանում երեսի մաշկի մասին
Մաքրում է պատուհանները
Ինչքան էլ, որ զարմանալի է, բայց փաստ է, որ մաքրող հեղուկների մեջ նույնպես օգտագործում են այդ փոշին:
Մաքրում է սեղանի արծաթե սպասքը:
Արծաթե սպասք մաքրելը բավականին դժվար է: Օսլայով պատրաստված հեղուկը այդ գործը բավականին կհեշտացնի:
Հեռացնում է յուղոտ հետքերը
Օսլան կօգնի նաև ազատվել յուղոտ հետքերից:
Հեռացնում է տհաճ հոտը:
Հիմնականում դա վերաբերվում է կոշիկներին: Ընդամենը պետք է կոշիկը լցնել օսլայի փոշիով և թողնել գիշերը: Առավոտյան տհաճ հոտն անհետացած կլինի:
Քարկապ է արձակում:
Եթե չեք կարողանում քարկապը քանդել, ապա օսլան կօգնի ձեզ այդ հարցում: Պարզապես պատեք այն փոշիով, և ձեր գործը բավականին կհեշտանա:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Bestinfo.Am-ը