Bestinfo.Am-ը ներկայացնում է`
Մնեք մի ընտանեկան ավանդույթ ունենք: Բոլոր օրերին պատրաստում եմ ես, իսկ շաբաթ օրերին ամուսինս զարամցնու մէ ինձ իր շեդեվրներով: Վերջին շրջանում նա մի մսով փքաբլիթ պատրաստեց, բայց …
Այն պատրաստելու համար շատ ջանք պետք չէ թափել: Այն նախապատրաստելու համար Ձեզ հարկավոր կլինի ընդամնը 10 րոպե, իսկ եփվելու հմար մոտ կես ժամ, և այս ախորժելի ուտելիքը պատրաստ է:
ԲԱՂԱԴՐԻՉՆԵՐԸ`
- 650 գրամ խոզի մսի ֆարշ
- 6 հատ ձու
- շերտավոր խմոր
- 50 գրամ մոցարելա պանիր
- 15 գ սխտոր
- 35 գ մաղադանոս
- Աղ և սև աղացած պղպեղ
- Նախորոք պատրաստիր ֆարշը և լավ եփիր ձվերը: Ֆարշի մեջ ավելցրու մեկ հում ձու և իհարկե աղ և պղպեղ ըստ ճաշակի: Հետո ավելացրու մաղդանոսը և լավ խառնիր:
- Կտրատիր մոցարելան բարակ շերտերով: Քեզ պետք կգա մոտ 9 այսպիսի կտոր:
- Բացիր շերտավոր խմորը և տարացիր ֆարշի կեսը դրա վրա: Հավասարեցրած ֆարշի վրա դրեք մոցարելա 5 կտոր և վրան ձուն: Եվ ձվի վրա ավելացրեք մնացացծ պանիրը:
- Մնացած ֆարշով ծածկեք ձվերը, իսկ հետո արդեն խմորով:
- Եվ իհարկե չմոռնաք ձվով պատել խմորը:
- Հետո այն մտցրեք ջեռոցը կես ժամով 180 աստիճանի տակ:
Հիմա միայն մի բան կարող եմ ասել ՝ բարի ախորժակ :
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Bestinfo.Am-ը