Սովորում ենք պատրաստել համեղ ու հայելանման ջնարակ՝ տորթերին յուրահատուկ համ ու գեղեցիկ տեսք հաղորդելու համար

Բաղադրությունը

  • եփած խտացրած կաթ — 200 գր
  • կակաո — 1 ճ/գ
  • շաքարավազ — 6 ճ/գ
  • ջուր — 50 մլ
  • կարագ — 100 գր

Պատրաստման եղանակ

1. Խտացրած կաթը, շաքարավազն ու կարագը մարմանդ կրակին տաքացնում ենք: Այս ընթացքում կակաոն լցնում ենք ջրի մեջ և լավ խառնում:
Կակաոյով զանգվածը լցնում ենք խտացրած կաթով զանգվածի մեջ և անընդհատ խառնելով եռացնում:

xtacrac-katov-jnarak

2. Ահա և վերջ:

xtacrac-katov-jnarak

Այս անգամ ստացանք ևս մեկ շատ համեղ ջնարակ։

Նյութի աղբյուր՝ cooks.am