Բաղադրությունը
- եփած խտացրած կաթ — 200 գր
- կակաո — 1 ճ/գ
- շաքարավազ — 6 ճ/գ
- ջուր — 50 մլ
- կարագ — 100 գր
Պատրաստման եղանակ
1. Խտացրած կաթը, շաքարավազն ու կարագը մարմանդ կրակին տաքացնում ենք: Այս ընթացքում կակաոն լցնում ենք ջրի մեջ և լավ խառնում:
Կակաոյով զանգվածը լցնում ենք խտացրած կաթով զանգվածի մեջ և անընդհատ խառնելով եռացնում:
2. Ահա և վերջ:
Այս անգամ ստացանք ևս մեկ շատ համեղ ջնարակ։
Նյութի աղբյուր՝ cooks.am