Ինչպե՞ս պատրաստել Պելմենու խմոր. Արագ պատրաստվող, էլաստիկ և փափուկ

Ինչպե՞ս պատրաստել Պելմենու խմոր. Արագ պատրաստվող, էլաստիկ և փափուկ

Բաղադրիչներ

1 բաժակ տաք ջուր
1 ձու
3 բաժակ ալյուր
Աղ
1 ճ/գ բուսական յուղ

Պատրաստումը

Ձվի վրա աղ լցնել, ծփել: Ավելացնել 3 բաժակ ալյուր և բուսկան յուղը: Խառնել և ավելացնել տաք ջուրը: Խառնել սկզբից գդալով, ապա ձեռքով:

Վերջ. խմորը պատրաստ է:

 

 

Աղբյուր