Բաղադրիչներ`
Պատրաստման եղանակ
- Կարտոֆիլը լվանում ենք և տաք ջրի մեջ եփում (կեղևազրկել պետք չէ): Բեկոնը երկարությամբ ենք կտրատում, իսկ սխտորը՝ ճզմում: Այնուհետև կտրատում ենք կանաչիները: Ամանի մեջ լցնում ենք թթվասերը, մայոնեզը, սխտորը, կտրատած կանաչիները, աղ ու պղպեղ ենք ցանում և սոուսը լավ խառնում ենք:
Սոուսը լցնում ենք կարտոֆիլների վրա, ձեռքերով լավ խառնում և թողնում 15 րոպե: Այնուհետև վերցնում ենք կարտոֆիլներն ու փաթաթում բեկոնի մեջ (ամրացնում ենք փայտիկով): Կարտոֆիլները լցնում ենք կարագապատ ձևամանի մեջ և պատրաստում նախօրոք 180-190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 5-10 րոպե:
- Վայելում ենք: