Bestinfo.Am-ը ներկայացնում է`
Դուք դեռ մտածում եք, որ սոխն ընդամենը համեմունք է ուտեստներ պատրաստելու համար? Դա այդպես չէ: Եթե ճիշտ մատուցելու ձևն իմանաք, ապա այն կդառնա յուրահատուկ ուտեստ:
Մենք ուզում ենք պատմել Ձեզ կարամելապատված սոխի պատրաստման գաղտնիքը: Այն կարող եք օգտագործել մսի հետ, որպես հիանալի լրացում:
Բաղադրատոմս:
Սոխ – 400գ
Քացախ – 2 թեյիգդալ
Ձիթապտղի յուղ – 2 թեյի գդալ
Ջուր – 50 մգ
Շաքարավազ – 3 թեյի գդալ
Ծովային աղ – ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը.
- Մաքրեք սոխը, քառատեք այն, մի քանի րոպե թողեք ջրի մեջ, այնուհետև թափեք ջուրը:
- Իրար խառնեք ջուրը, քացախն ու շաքարավազը:
- Ուժեղ կրակով տապակեք սոխը թավայով ձիթապտղի յուղի հետ միասին, մինչև այն ոսկեգույն չդառնա:
- Այնուհետև հանդարտեցրեք կրակը և ավելացրեք քացախով խարնուրդը, և ըստ ճաշակի աղ ավելացրեք: Դրանից հետո թողեք այն կրակի վրա մոտ 30 րոպե:
- Երբ սոխը պատրաստ լինի, բացեք թավայի կափարիչը և ուժեղացրեք կրակը, ավելորդ յուղերը գոլորշիացնելու համար:
Շնորհավորում ենք, յուրահատուկ ուտեստը պատրաստ է: Այն կարող եք պահել սառնարանում 3 օր: Մեղրի սիրահարները կարող են շաքարավազի փոխարեն մեղր օգտագործեն:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Bestinfo.Am-ը