Շոկոլադե բրաունի բալով

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Շոկոլադն ու կարագը գոլորշու վրա հալեցնում ենք:
    yurahatuk-brauni-balov
  2. Լավ հարում ենք 2 ձվերն ու 50 գր շաքարավազը և աղ ու վանիլին ենք ավելացնում:
    yurahatuk-brauni-balov
  3. Պատրաստում ենք կրեմը: Կաթնաշոռը, մնացած շաքարավազն ու 2 ձվերը լավ հարում ենք:
    yurahatuk-brauni-balov
  4. Ձվային զանգվածի մեջ ավելացնում ենք շոկոլադով զանգվածը, լցնում ալյուրն ու փխրեցուցիչն ու խմոր պատրաստում:
    yurahatuk-brauni-balov
  5. Յուղաթղթապատ ձևամանը կարագապատում ենք, լցնում խմորը, կրեմը և բալը: Այս հերթականությամբ լցնում ենք բաղադրիչները, մինչև վերջանան:
    yurahatuk-brauni-balov
  6. Թխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե:
    yurahatuk-brauni-balov
  7. Ահա և վերջ:
    yurahatuk-brauni-balov

 

 

Աղբյուր` Cooks.am