Խտացրած կաթով և բանանով ռուլետ

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Ձվերն ու շաքարավազը լավ հարում ենք, ավելացնում ենք ալյուրը և նուրբ խմոր պատրաստում:
    bananov-xtacrac-katov-rulet
  2. Այնուհետև ձևամանը յուղաթղթապատում ենք, խմորը լցնում ենք, տարածում և թխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 10-15 րոպե:
    bananov-xtacrac-katov-rulet
  3. Խտացրած կաթն ու կարագը հարում ենք և համասեռ զանգված ստանում: Խմորը հանում ենք, վրան կրեմ քսում, շարում բանաններն ու ռուլետանման փաթաթում:
    bananov-xtacrac-katov-rulet
  4. Ահա այսպիսի արդյունք ենք ստանում:
    bananov-xtacrac-katov-rulet
  5. Ահա և վերջ: Ընկույզները մանրացնում ենք և զարդարում ռուլետը:
    bananov-xtacrac-katov-rulet
  6. Համեղ ռուլետ է ստացվում:
    bananov-xtacrac-katov-rulet

Աղբյուր՝ Cooks.am