Ինչպես է պետք ճիշտ պատրաստել «Ալլադին» կարկանդակները

Բաղադրությունը

5մլ. կեֆիր
4ճ.գ. շաքարավազ
1ձու
2,5-3բաժակ ալյուր
մի պտղունց աղ

 

Պատրաստման եղանակը

Կեֆիրը տաքացնել վրան ավելացնել շաքարավազը, ձուն, սոդան, աղը, ալյուրը հերթականությամբ և լավ խառնել: Այնուհետև թավան տաքացնել, մեջը լցնել մի քիչ ձեթ և ճաշի գդալի օգնությամբ խմորը լցնել թավայի մեջ: Տապակել 2 կողմից: 

 


Սեղմիր տարածել, եթե ցանկանում ես, որ ընկերներդ էլ տեսնեն


loading...

13 Июль, 2016 | Բեսթինֆո